Wysłany: 3 Sierpień 2007, 11:51 pm ???
witam,
Kto 'kreci' tym forum, widzialem w czasie rejestracji ze partnerzy to Limerick Post i Limerick Leader? Moze by sie pan/pani Admin przedstawil/a, he?
Wysłany: 4 Sierpień 2007, 11:47 am
no to git!
a jak sie bedzie objawiac to partnerowanie? dostaniemy swoja kolumne w Limerick Poscie?
Wysłany: 4 Sierpień 2007, 11:57 am
Dostałem 2 ogłoszenia w Limerick Post za darmo w rubryce WebPages z których zrezygnowałem a w Limerick Leader powiedziano mi że owszem mogę dać logo na stronę ale jest to jedyny przejaw partnerstwa z ich strony ;)
Banery na forum zawsze co? wnosz? np. to ?e owe forum jest barwniejsze .Nie zbijam na nich kokos?w szymoo jak do tego bijesz.Na forumach sie nie da ,nawet w Irlandii .Forum ma dw?ch rodzic?w,pasje i nud? .Na ?ycie zarabiam jak ka?dy z nas,wstaj?c o 7-mej rano i zapier... do roboty.Nie ma leko.Pozdro.
szymoo
Wiek: 27 Dołączył: 04 Sie 2007 Posty: 39 Skąd: City Center
Wysłany: 14 Sierpień 2007, 6:06 pm
Nie admin nie pije do tego. Do portfela ci nie zagl?dam bo jak dla mnie to mo?esz trzepa? na tym kask? bo i czemu nie?(b?d? odwiedziny, to czemu nie spr?bowa? addwords, albo innej p?atnej reklamy?)
Pytam si? tak po prostu z ciekawo?ci, a n?? forumowicze maj? zni?ki na wynaj?cie mieszkania w Castle Estates heh
A mo?e 5% rabatu w Magic Shop:P
Pozdrawiam
To nie dla mnie tzn co? tam s?ysza?em o addwords ale nie b?de tego praktykowa? tutaj (ani chyba nigdzie indziej).Ja chce ?eby ten pan z c.e. jak nast?pnym razem sie sp??nie z p?atno?ci? powiedzia? jak zawsze ,,no bother'' a magic shop to dosy? ciekawe miejsce z dosy? ciekaw? obs?ug? pasjonat a o off-license nie wspomn?...
szymoo
Wiek: 27 Dołączył: 04 Sie 2007 Posty: 39 Skąd: City Center
Wysłany: 23 Sierpień 2007, 3:36 pm
Admin
nurtuje mnie to pytanie
na jakiej zasadzie wyszukujesz tych partner?w?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum